ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ:

Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,
για όσους δεν το γνωρίζουν, ετοιμάζομαι για ταξίδι (όχι μοναχά για πάρτη μου), με άλλους 4 συναδέλφους διαφόρων ειδικοτήτων, και 3 άξια άτομα από την ActionAid Hellas στη Ρουάντα.
Ο στόχος μας είναι να συγκεντρώσουμε πληροφορίες, υλικό και ιδέες από την πραγματικότητα της κοινότητας Μούκο (βόρεια πλευρά της χώρας, σε υψόμετρο 1.700-2.000 μέτρων), ώστε επιστρέφοντας να δημιουργήσουμε εκπαιδευτικό υλικό γύρω από τα ανθρώπινα δικαιώματα. Το υλικό αυτό θα παρέχεται σε συναδέλφους που επιθυμούν να αγγίξουν τέτοια ζητήματα στο μάθημά τους ή στα πλαίσια κάποιου προγράμματος που υλοποιούν (βιωματικές δράσεις, ερευνητικές εργασίες, ευέλικτη ζώνη, πολιτιστικά προγράμματα, αγωγή υγείας, περιβαλλοντικά και ό,τι άλλο).
Στα πλαίσια της επίσκεψής μας θα πάρουμε συνεντεύξεις από εκπαιδευτικούς εκεί, μαθητές, γονείς, γυναίκες που έχουν δημιουργήσει μικρούς συνεταιρισμούς, ανθρώπους που εργάζονται στο Μνημειακό Κέντρο για τη Γενοκτονία στο Κιγκάλι (http://www.kigaligenocidememorial.org/old/), και άλλους.
Κι εδώ μπαίνετε αν θέλετε και εσείς:
Όποιος θα ήθελε να θέσει ένα ερώτημα σε κάποιον άνθρωπο σαν αυτούς που ανέφερα, ας μου στείλει ένα προσωπικό μήνυμα με το ερώτημα το άτομο στο οποίο θα ήθελε να το θέσει, ή και 1-2 σκέψεις επ’ αυτού, μαζί με το ονοματεπώνυμό του και το πεδίο στο οποίο εργάζεται.
Με μεγάλη χαρά η ομάδα μας θα συγκεντρώσει ερωτήματα, θα προσπαθήσει να τα θέσει, και φυσικά να επιστρέψει με απαντήσεις τις οποίες θα δημοσιοποιήσουμε!
Εννοείται πως μπορείτε να κοινοποιήσετε το μήνυμα αυτό και σε όποιον άλλον μπορεί να ενδιαφέρεται!!!
Ευχαριστώ!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s